domingo, 28 de junio de 2009

figures retòriques (i)




ironia: Figura retòrica que consisteix a dir alguna cosa amb una expressió o un to que indueix a entendre el contrari d’allò que aparentment és dit.



Zapatero és el millor president de la història de la democràcia mundial i qui ha fet més per Catalunya.


jueves, 25 de junio de 2009

és un mite?




Tenia pensat escriure sobre la noia que cada any treu la nota més alta a la selectivitat, però l'actualitat mana i ho deixarem per un altre dia.

Fa 5 minuts han tallat la programació a Cuatro per informar que l'abans negre, després blanc i ara dissolt Michael Jackson ha traspassat, i vull aprofitar, abans de que plagues de tertulians comencin a santificar aquest senyor, per recordar que no fa gaire aquest home hagués estat l'última persona a qui haguéssim deixat que ens cuidés els fills. Un home que enlloc de cara utilitzava postiks col·locats de forma estudiada, i que va decidir posar-li al seu fill el nom de Prince Blanket Michael Jackson II. Això sí, ja fa anys que prevenia el contagi de la grip mexicana, un tanto a favor pel paio dels mitjons blancs.

A partir d'ara ja us podeu preparar per falsetats com: "ha estat el millor de tots els temps", "ha patit una persecució inmerescuda", "hem d'oblidar que dormia amb nens", "en realitat el Thriller no el va copiar de Luixi Toledo" o "és el successor d'Elvis".

Ara només queda un dubte, què passarà amb la gent que es va gastar una pasta amb les entrades dels concert de Londres? de veritat pensaven que hi arribaria?

En fi, algú dirà que sempre se'n van els millors. Jo deixo aquest video de quan era el millor, abans de que Belcebú el corrompés.



P.D. A Tele5 analitzen el tema amb els comentaris de qualitat de Yola Berrocal i Belén Esteban, a qui per cert, la cara li segueix el mateix procés que el rei del pop.

miércoles, 24 de junio de 2009

calla




I que gaudeixi d'un feliç i silenciós dia del seu sant

lunes, 22 de junio de 2009

exàmens i decepcions




Avui tenia l'últim examen, era d'aquells que has portat l'assignatura al dia, has aprovat els parcials, t'ho has après tot i n'estàs segur de que podries aprobar amb la punta del cacauet. Arribes a classe, t'asseus tranquilament i esperes que et donin el full. Però ai!!! comences a llegir i notes com la caca comença a trucar a la porta, en resum, tota l'eufòria que portaves es converteix en decepció i terror.

Una sensació semblant a la que podries tenir aquella nit que et dutxes i et prepares per enredar a la primera noia indefensa i influencialble que et trobis. Tu estàs convençut que aconseguiràs el que et proposis, fins al punt que aconsegueixes endur-te la noia a casa, i un cop allí, estant apunt d'aixecar el merescut trofeu...pam! el que abans era un frontis exuberant i tensat es converteix en dues bosses d'aigua calenta buides, però no deixes que uns sostens amb un relleno exessiu et robin la teva recompensa perquè t'has esforçat molt per treure bona nota, així que tires endavant, però...tat!!! (per segona vegada) entre cama i cama apareix un troç de carn en barra suficientment gran com per presentar-se a les eleccions europees, cosa a la què tot home decent respon pujant-se els calçotets i marxar ipso facto.

Resumint, no importa com de bé facis les coses, ni tant sols si t'has passat la vida fent bones accions perquè el kharma t'ho agraeixi, a l'hora de la veritat sempre apareixerà una professora tirànica, uns sostens mentiders o un rabo de dos pams i mig que et faran veure com de desgraciat t'ha tocat ser.

miércoles, 17 de junio de 2009

l'home que ens ha de guiar



Sí amics, després de l'expectació creada durant les eleccions s'han viscut uns mesos on el negre estava on tour per mig món passejant la dona. Però ho ha tornat a fer. Mentre nosaltres, petites mitja merda, intentem sobreviure amb dignitat a les mosques o a les picades de mosquit tigre, aquest tio es planta a mitja entrevista, fa com si es parés el món, i XAP!!!! la pobre ja està al terra agonitzant.
Una vegada més, Déu Nostre Senyor ens demostra que aquest home blanc amb tendència a l'enfosquiment epidèrmic és l'enviat per salvar-nos d'un món gobernat per quillos i subnormals.

Seria possible que el jove Ronaldo decidís descansar una estona sobre la mà de l'Obama?

Estiguem atents, perquè el nou Messies tornarà a marcar-nos el camí.

jueves, 11 de junio de 2009

idiotes i diners: el futur que ens espera II




Les dues noticies d'avui són el fitxatge de Ronaldo i que 1 de cada 4 alumnes de 6è de primària són curts, fets que ens demostren que anem per mal camí.
Pel que fa a la noticia dels joves monguers en potència: se'n podria extrapolar que el 25% de la població és imbècil, cosa que comporta que, per probabilitat, alguns dels que llegeixin això poden ser també uns tòtils.

Però el pitjor és que aquesta colla de paparres no tindran cap motivació per aspirar a alguna cosa més que ser cobradors d'una pensió d'invalidesa, ja que veuen com un membre de la seva calanya (i aquí és quan lligo les dues notícies), a més de ser portuguès, cobrarà una pasta gansa tot i no saber llegir o escriure.

Això sí, a mi que no em venguin més patranyes. No té cap mèrit aconseguir a Kaka i Ronaldo si et permeten gastar-te un ou i part de l'altre (aproximadament 2 terços de l'escrot), així que ni "ser superior" ni polles, el Floren és la portera del Nuñez. Per cert, m'ha arribat el rumor que quan el bo d'en Nuñez ha conegut les xifres del fitxatge a caigut fulminat al terra amb la boca plena d'espuma.

En resum amics, ens estem encaminant cap a un món poblat per subnormals, regit per les normes imposades pels portoriquenys del Born, i per si no n'hi hagués prou, ells seran els més ben pagats.

L'únic consol que ens queda és que rebenti el món abans de que això passi. Ens queda poc temps.

martes, 9 de junio de 2009

motivar i no motivar




Porto uns dies veient per la tele l'anunci d'Estrella Damm, i la veritat és que m'agafen ganes d'agafar un barco cap a Formentera a conèixer noies, de les que en podriem dir guarretes, i fins i tot de beure'm birres fins a rebentar. Això em recorda l'entusiasme amb el que vaig esperar l'emissió del video dels gladiadors d'en Guardiola, i la sensació final de que acabava de veure un trunyo.

Per què el primer pot motivar-te i el segon fa pudor???

Molt fàcil, la clau està en la utilització repetida i indiscriminada d'imatges amb tetes, culs, jovenetes lleugeres de roba i molta gent sense fotre res, cosa que que el video d'en Pep canvia per senyors suats i imatges del Colisseu, que dubto que en Messi sapigués que està a Roma (i no el culpo eh, si a mi em paguessin per jugar a futbol no em preocuparia ni per saber llegir).

En definitiva, com diu l'anunci motivador: res mai acaba si alguna cosa t'ho recorda. Doncs això, us deixo la foto perquè em recordeu





P.D. Algú em sebria dir com posar videos del yuotube al blog???

domingo, 7 de junio de 2009

àlgebra facial (I)



bernie eccleston + mike jagger = massimo (eto'o+30M€) Moratti


I fins aquí les notícies. Deixo per un altre dia l'anàlisi de les eleccions europees, només un titular: faltava un candidat negre

P.D. Coses que he après aquest cap de setmana:

1.-Votar en blanc

2.-Si entra al tren un grup de 30 vailets que venen de passar el dia al Tibidabo, el vagó farà pudor a porc

3.-Algunes monitores, de grups de 30 vailets que venen de passar el dia al Tibidabo i fan pudor, estan molt bones

4.-Mai més escriuré a un fòrum que és bo masturbar-se amb una corda lligada al coll.

jueves, 4 de junio de 2009

el futur que ens espera




Aquests dos joves veïns del Born, descendents directes del mateix Jesucrist, han dit: " no somos delincuentes, sólo chicos de barrio."

Com podreu veure a la foto (segueixo parlant com si m'estés llegint molta gent, per si el dia de la meva mort aquest blog agafa fama) els nois es comporten com un fill de veï qualsevol, i NO pas com un xoriço.

Per evitar que en el futur algú pugui confondre nois de barri com aquests, estudiants de biotecnologia, amb petits latin kings en potència us donaré les claus per no equivocar-vos:

Situació 1: Grabació d'un reportatge a peu de carrer.
-Noi de barri: agafa el mòbil i truca a casa perquè posin la tele mentre ell saluda
-Latinito: et tira una pedra, i abans potser fa un calvo a càmera

Situació 2: Els fa falta un encenedor per fumar.
-Noi de barri: et demana foc educadament, però si et descuides no te'l torna
-Latinito: et demana foc, després et posa un machete al coll, també li feien falta diners

Situació 3: Al metro.
-Noi de barri: se sent música lleument. Són els auriculars que tiren a fondo alguna merda del Pitingo
-Latinito: se sent música. El molt fill de puta agafa el mòbil per escoltar regeton o encara pitjor, bachata.


Amb aquestes 3 lliçons n'hi hauria d'haver prou, però ALERTA!!! algú, segurament un fill de Satanàs enviat a la terra, ha decidit que els joves de les nostres viles es vesteixin i es comportin com un ciutadà del Bronx. Molt de compte, podrien estar a qualsevol lloc.

lunes, 1 de junio de 2009

ho ha tornat a fer!!

"No hay esperanza" para el avión de Air France desaparecido del radar frente a la costa brasileña.
La aeronave, procedente de Río de Janeiro y con 228 pasajeros, tenía previsto aterrizar en el aeropuerto Charles de Gaulle, en París, hacia las 11 de la mañana. La fuerza aérea brasileña ya ha lanzado operaciones de búsqueda.


La Vanguardia 01-06-09




El puta del JJ Abrams, en un acte de compassió cap als seguidors de Lost, ha decidit muntar un reality per fer l'espera de l'última temporada menys dura. Suposo que a partir de la pròxima setmana començarà l'emissió.
Pel nou programa no s'estarà de res, fins i tot es farà realitat el somni de molts: els nominats seran lapidats, per evitar que una sortida de l'illa pugui trencar la línia espai-temps.


Que no us enganyin, no ha estat fulminat per una tempesta de llamps i trons (qui volen que es cregui aquesta patranya???), JJ Abrams ho ha tornat a fer, però aquest cop de veritat!!