jueves, 25 de junio de 2009

és un mite?




Tenia pensat escriure sobre la noia que cada any treu la nota més alta a la selectivitat, però l'actualitat mana i ho deixarem per un altre dia.

Fa 5 minuts han tallat la programació a Cuatro per informar que l'abans negre, després blanc i ara dissolt Michael Jackson ha traspassat, i vull aprofitar, abans de que plagues de tertulians comencin a santificar aquest senyor, per recordar que no fa gaire aquest home hagués estat l'última persona a qui haguéssim deixat que ens cuidés els fills. Un home que enlloc de cara utilitzava postiks col·locats de forma estudiada, i que va decidir posar-li al seu fill el nom de Prince Blanket Michael Jackson II. Això sí, ja fa anys que prevenia el contagi de la grip mexicana, un tanto a favor pel paio dels mitjons blancs.

A partir d'ara ja us podeu preparar per falsetats com: "ha estat el millor de tots els temps", "ha patit una persecució inmerescuda", "hem d'oblidar que dormia amb nens", "en realitat el Thriller no el va copiar de Luixi Toledo" o "és el successor d'Elvis".

Ara només queda un dubte, què passarà amb la gent que es va gastar una pasta amb les entrades dels concert de Londres? de veritat pensaven que hi arribaria?

En fi, algú dirà que sempre se'n van els millors. Jo deixo aquest video de quan era el millor, abans de que Belcebú el corrompés.



P.D. A Tele5 analitzen el tema amb els comentaris de qualitat de Yola Berrocal i Belén Esteban, a qui per cert, la cara li segueix el mateix procés que el rei del pop.

8 comentarios:

  1. Ha estat entre els millors, sense cap mena de dubte, i el millor és que ho ha fet en vida, i no després de mort, com tant s'acostumava en el passat.

    PS. Era encantador, un sol de nano, segur!

    ResponderEliminar
  2. Prince Blanket Michael Jackson II. Graaaaaaaan! S'han de tenir uns collons molt ben posats per fer això! I el millor de tots els temps, del pop diria que sí! Del rock evidentment Elvis.. :)_

    ResponderEliminar
  3. personalment, crec que la "seva bona época" es "impapinable". amb els líos estètics no m'hi pasaré, bàsicament perque em sembla que cadascú, amb el seu cos fa el que li rota.
    una altre tema es el de les denuncies, etc...caldria recordar que (crec) que totes van ser retirades a canvi d'un interesant xec (això crec que diu més dels pares dels crios que no pas d'en Jacko). bàsicament es un tema xungo que dubto que mai acabem de saber-ne ni la meitat.
    R.I.P, almenys ara segur que no podrà fer mal a ningú..........

    ResponderEliminar
  4. Crec que no puc estar-me d'opinar... jo sí que crec que va ser GRAN, amb majúscules, durant la seva millor època (Billie Jean, Thriller, Bad...). La cosa va deteriorar (artísticament parlant) a mesura que també es deteriorava la seva vida privada. Però em quedo amb els seus millors anys. Jo vaig créixer amb Michael Jackson i crec que si s'ha de valorar ho hem de fer musicalment perquè com molt bé s'ha dit més a munt, cadascú fa amb la seva vida privada ( o amb el seu cos) el que li surt dels nassos.

    ResponderEliminar
  5. estic d'acord amb part de la seva opinió Laia, no poso en dubte la valua com a gran artista de Jackson. El que passa és que no puc suportar les lloances desmesurades i oportunistes cap als morts.

    De fet, degut a la meva edat, només he estat conscient de forma directa de la decadència d'aquest home. Això sí, el disc thriller és dels grans.

    ResponderEliminar
  6. Laia: més que la seva vida privada, el què va deteriorar va ser la vida privada (i el cul) de més d'un nen a Neverland.

    I això també s'ha de valorar. Musicalment era gran i personalment també ho era: un gran fill de puta.

    ResponderEliminar
  7. Qui escalfarà el llit dels nens ara? Maddie, si ets al cel, fot el camp!

    ResponderEliminar
  8. Bé, no vull insistir molt en el tema, només dir que estic d'acord amb el fet que jo tampoc soporto les lloances desmesurades cap als morts, però hem de tenir en compte que va ser una icona per a molta gent ( de fet des de l'època de la beatlemania que no es veia res semblant). Dit això, insistexo en el tema de la vida privada. A mi Michael Jackson em va agradar (durant la seva millor època, ho torno a repetir) per la seva música, pels seus videoclips gairebé cinematogràfics, per les seves cançons i per ser el que es podria dir un artista complet. I no entraré en insults i, encara menys, en demagògies.

    ResponderEliminar