lunes, 22 de junio de 2009

exàmens i decepcions




Avui tenia l'últim examen, era d'aquells que has portat l'assignatura al dia, has aprovat els parcials, t'ho has après tot i n'estàs segur de que podries aprobar amb la punta del cacauet. Arribes a classe, t'asseus tranquilament i esperes que et donin el full. Però ai!!! comences a llegir i notes com la caca comença a trucar a la porta, en resum, tota l'eufòria que portaves es converteix en decepció i terror.

Una sensació semblant a la que podries tenir aquella nit que et dutxes i et prepares per enredar a la primera noia indefensa i influencialble que et trobis. Tu estàs convençut que aconseguiràs el que et proposis, fins al punt que aconsegueixes endur-te la noia a casa, i un cop allí, estant apunt d'aixecar el merescut trofeu...pam! el que abans era un frontis exuberant i tensat es converteix en dues bosses d'aigua calenta buides, però no deixes que uns sostens amb un relleno exessiu et robin la teva recompensa perquè t'has esforçat molt per treure bona nota, així que tires endavant, però...tat!!! (per segona vegada) entre cama i cama apareix un troç de carn en barra suficientment gran com per presentar-se a les eleccions europees, cosa a la què tot home decent respon pujant-se els calçotets i marxar ipso facto.

Resumint, no importa com de bé facis les coses, ni tant sols si t'has passat la vida fent bones accions perquè el kharma t'ho agraeixi, a l'hora de la veritat sempre apareixerà una professora tirànica, uns sostens mentiders o un rabo de dos pams i mig que et faran veure com de desgraciat t'ha tocat ser.

1 comentario: