jueves, 11 de junio de 2009

idiotes i diners: el futur que ens espera II




Les dues noticies d'avui són el fitxatge de Ronaldo i que 1 de cada 4 alumnes de 6è de primària són curts, fets que ens demostren que anem per mal camí.
Pel que fa a la noticia dels joves monguers en potència: se'n podria extrapolar que el 25% de la població és imbècil, cosa que comporta que, per probabilitat, alguns dels que llegeixin això poden ser també uns tòtils.

Però el pitjor és que aquesta colla de paparres no tindran cap motivació per aspirar a alguna cosa més que ser cobradors d'una pensió d'invalidesa, ja que veuen com un membre de la seva calanya (i aquí és quan lligo les dues notícies), a més de ser portuguès, cobrarà una pasta gansa tot i no saber llegir o escriure.

Això sí, a mi que no em venguin més patranyes. No té cap mèrit aconseguir a Kaka i Ronaldo si et permeten gastar-te un ou i part de l'altre (aproximadament 2 terços de l'escrot), així que ni "ser superior" ni polles, el Floren és la portera del Nuñez. Per cert, m'ha arribat el rumor que quan el bo d'en Nuñez ha conegut les xifres del fitxatge a caigut fulminat al terra amb la boca plena d'espuma.

En resum amics, ens estem encaminant cap a un món poblat per subnormals, regit per les normes imposades pels portoriquenys del Born, i per si no n'hi hagués prou, ells seran els més ben pagats.

L'únic consol que ens queda és que rebenti el món abans de que això passi. Ens queda poc temps.

1 comentario:

  1. ei!! totalment d'acord, són les notícies del dia, ara ja no importa què va passar am l'airbus l'altre dia.. i mentres en floren aga tnts diners, a l'Àfrica va morint gent. és de bojos.

    Respecte a l'exàmen que se'ls hi passa als alumnes de 6è de primària, l'examen també l'harien de fer els mestres, i estic segura que seria més d'un 25%, i sé de què parlo.

    Per Posar videos del youtube al blog és molt senill, copies no la url, sino on posa insertar, copies allò i ho engantxes com si fessis un post normal. i ja està :)

    gràcies per passar pel meu blog :)

    ResponderEliminar