martes, 9 de junio de 2009

motivar i no motivar




Porto uns dies veient per la tele l'anunci d'Estrella Damm, i la veritat és que m'agafen ganes d'agafar un barco cap a Formentera a conèixer noies, de les que en podriem dir guarretes, i fins i tot de beure'm birres fins a rebentar. Això em recorda l'entusiasme amb el que vaig esperar l'emissió del video dels gladiadors d'en Guardiola, i la sensació final de que acabava de veure un trunyo.

Per què el primer pot motivar-te i el segon fa pudor???

Molt fàcil, la clau està en la utilització repetida i indiscriminada d'imatges amb tetes, culs, jovenetes lleugeres de roba i molta gent sense fotre res, cosa que que el video d'en Pep canvia per senyors suats i imatges del Colisseu, que dubto que en Messi sapigués que està a Roma (i no el culpo eh, si a mi em paguessin per jugar a futbol no em preocuparia ni per saber llegir).

En definitiva, com diu l'anunci motivador: res mai acaba si alguna cosa t'ho recorda. Doncs això, us deixo la foto perquè em recordeu





P.D. Algú em sebria dir com posar videos del yuotube al blog???

2 comentarios:

  1. Tota la raó. Abans que vostè desvetllés què és això que li faltava al vídeo del Barça, ja m'ha vingut al cap la paraula pits. De fet no, m'ha vingut la imatge d'uns pits. Molt millor, on va a parar...

    Tema posar Youtubs: Sota la descripció del vídeo, a la pertinent pàgina del youtube a penjar, a la bada dreta, hi trobarà una casella que hi fica "insertar". Copii el text/codi que l'acompanya i engantxi'l al text del seu post alhora d'escriure'l a blogger. Si clicka a "vista previa" ja el veurà insertat.

    ResponderEliminar