lunes, 31 de agosto de 2009

Torna el futbol de veritat, no per tots.




Estada a Londres, Gira per la costa oest dels USA, Trofeu de broma contra els suplents de l'Athletic i Trofeu de broma (II) contra un equip amb un jugador que va amb nosaltres.
Fa un més que sento anuncis de l'estil "todo el futbol en tu casa", "si eres amante del futbol éste es tu canal", "abónate y te enseñaremos el bukkakke a Guti", etc. O sigui, durant els últims 30 dies m'han estat estimulant les gònades imaginant-me al sofà de casa els dimecres i diumenges veient com el Chygrynskiy sodomitza partit rere partit al Tamudo de torn. Però quan avui a les 22:00 posi Gol TV, com a molt només veuré a Jaume Roures robant el "cintrón" als iaios del poble i revenent-los als drogates que s'han quedat sense quetamina.
Jo tenia les ganes, la voluntat i fins i tot els diners preparats pels de Mediapro, però aquesta gent ha cregut més oportú retransmetre'l en petit comité, segurament per aparentar que el futbol és quelcom selecte. Aquesta pot ser la forma d'acostar el futbol al públic moderno, snob i pseudo-homosexual, crearan locals al rabal amb partits de la lliga en V.O.S, faran comentaris com "els futbolistes són el nou referent de la societat després de la mort de warhol" o "Papá Topo hauria de fer una versió de l'himne del Barça".
En definitiva, Canal+ Liga no fa el partit, no em penso tragar l'estafa de les plataformes aquestes de les telefòniques i ni jo ni el del bar del poble hem estat un dels 5.000 afortunats a comprar una targeta de Gol TV,així que avui em veuré obligat a confiar amb els 3 megues de l'ADSL i que algún afganès o portorriqueny pengi els links a rojadirecta.

P.D. Un consell: si teniu a l'abast un pub anglès aneu-hi. Si tenen el compte corrent domiciliat a UK poden contractar el canl SKY, on fan el Barça.

1 comentario:

  1. Gràcies a la Reina Victòria vaig poder veure ahir el futbol per la sky. Això sí, les condicions deixaven molt que desitjar. 4 fil·leres d'homínids enardits per fora del marc de la porta de bar. PAtètic. Aquest sr. ens vol mal. recordeu que va produïr aquella tifa modernista de whisky cristòfol barcelona.

    ResponderEliminar