martes, 23 de febrero de 2010

La gran oblidada de la nitTelevisions, radios, diaris, etc. Tots van plens dels 10 minuts més gloriosos de la televisió espanyola des de la borratxera de Fernando Arrabal i el seu mil·lenarisme. Però s'està sent poc generós amb la figura de la Carol, una innocent imbècil entregada a l'amor de John Cobra. Una relació que deuria començar amb l'interès per aconseguir coca a bon preu al parquing d'un Carrefour i que amb el temps, ja se sap, la droga va fer el carinyu.

Ella va ser l'exemple, el referent, l'autèntica estrella a seguir per a tota novia d'extraradi. Capaç d'acompanyar en silenci al seu home fins al més estrepitós dels ridículs i fins i tot de suportar pacientment com la Igartiburu acariciava a tot un artista tal gos abandonat el primer dia de vacances.

Perquè ella, la nova abanderada de les joves garruletes, ens demostra que l'amor quillo és el més fort. És cert que es poden calentar a hòsties quan menys t'ho esperes, però deixant de banda les agressions, infidelitats amb la jenny de turno, i demés problemes puntuals amb la justícia, aquests babaus s'estimen de veritat.

Jo només espero que el dia que li exploti el nas a la Esteban, la direcció de Telecinco tingui en compte l'existència d'aquesta joia per ocupar la quota de fàstic humà del Sálvame.

Acabaré amb una frase pel record:

"agarraos a ésta, me sopla la polla, maricones".

John Cobra, cantant i humorista epanyol (segons wikipedia)

4 comentarios:

 1. He mirat vídeos del John Cobra i diria que la morena de la morrejada final és la seua xicona i, precisament, destinatària de la cançó.

  Que jo sàpiga, en quatre dècades de Festival d'Eurovisió, cap altre cantant espanyol (o assimilat) ha fet una cosa tan romàntica.

  La cançó era una merda, sí, però el gest era romàntic.

  ResponderEliminar
 2. Correcte, i Colombiana per tenir-ne més dades. Ja van fer un petit cameo al diario de Patricia fa un temps. Es po trobar a youtube facilment

  ResponderEliminar
 3. Això del Cobra aquest es diu "Espanya real" (i potser també "reial").

  No trobaran cap altre representant que reculli millor el tarannà d'aquest poble.

  ResponderEliminar
 4. Ben retornat, sr. bule.

  Fa dies que hi pensava, de tant en tant i sense cap tipus d'obsessió malaltissa, en què se n'havia fet de vos i en Brandon. Vostè sembla viu, però en Brandon...

  ResponderEliminar