lunes, 20 de julio de 2009

els quillos del demà



Seat Ibiza groc, banyador, samarreta de tirants, gomina i cridar en castellà. Si ajunteu aquests ingredients us sortirà un quillaco de postal.
Fins ara ens els podiem trobar a la platja, al pàrquing de Pacha o a l'associació d'amics del tunning. Fins i tot ja se'n veuen alguns per les universitats, cosa preocupant, no perquè no puguin tenir dret al fracàs laboral i acabar a la cadena de muntatge de Mr Potato, sinó perquè alguns poden arribar per error a ocupar llocs de responsabilitat.
Veure'n algun per la Facultat d'Econòmiques no em semblava perillós, com a molt enfonsarien algun banc o supermercat, però arribarà el dia que els deixin passejar per les facultats de periodisme, arquitectura o medicina.
Així que no podem descartar que d'aquí uns anys el President de la Generalitat sigui un quillo, ja que només que el votin els de la seva calanya té la majoria absoluta. Així que ens trobarem la mort del català, otorgar la creu de St. Jordi als millors dj's del pais i canviar l'uniforme de camisa, corbata i americana pel xandall Adidas.
Així que ara que hi sóm a temps, hem d'actuar de forma contundent i ràpida: els agafem un per un, els fotem dins d'una furgoneta cap al Tibidabo i un parell de tiros al cap.
Alguns pensareu que això és cruel, no ho feu. Voldrieu que per culpa d'aquesta gent el vostre fill fos un quillo?

4 comentarios:

  1. No s'alarmi, Bule, pensi que per una extranya mutació natural de la natura, quan passa dels 22 el quillo es converteix automàticament en FF (fashion farlopero), i finalment en un home mitjà amb ambicions senzilles com tenir una casa amb jardí, dues criatures i un gos assassí.

    ResponderEliminar
  2. Molta raó té, sr. Modgi. Fixi's, Bule, que els quillos un cop passen la vintenta es converteixen en houseros. Tots? No, perquè el cercle metropolità barceloní resisteix a l'impuls pseudocivilitzador de l'enemic housero! Sinó, agafin qualsevol rodalies que vagi per hospitalets, cornellàs, sabadells, montcades i reixacs, badalones, etc. i ja m'ho contaran. Quillos de 30 tacos. Asín sus lo digo!

    Segon problema dels quillos: tenen fills, i molts, a partir dels 18 anys.

    ResponderEliminar
  3. Senyors, això és el que passava quan els quillos deixaven d'estudiar als 16 anys, o es perdien en mòduls d'FP. Ara que enlloc d'estar en una línia de fabricació passen les hores a la universitat aquests bioritmes quillos s'han alterat.

    ResponderEliminar
  4. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar