domingo, 1 de noviembre de 2009

I després intentaran treure's l'etiqueta de sexe dèbil



Feia dies que em posava davant el portàtil amb l'intenció d'escriure un post, molt dies, però no sabia què ni com dir-ho. Em començava a preocupar la falta d'idees i fins i tot la manca d'odi gratuit, fins al punt d'arribar plantejar-me el fet de tornar a ser una bona persona capaç de vuere una pel·lícula de la Coixet sense vomitar.

Gràcies als Déus, de la mateixa manera que a Amélie li canvia la vida la noticia de la mort de Lady Di (ja he dit abans que vaig tenir uns dies una mica monyes), va caure a les meves mans la notícia que esperava: un grup de noies famoses (o pseudopopulars) creen una organització en favor dels homes ben afeitats.

Aquesta associació promou accions tant necessàries i vitals per la humanitat com que els homes s'afeitin tant sovint com sigui possible fins que els caigui la pell a troços ves a saber amb quina merda d'excusa. Fins aquí res especial: un grapat d'imbècils crea un grup absurd i innecessari, com passa al Facebook cada 5 minuts. Llavors, què m'ha retornat l'odi i les ganes d'apuntar-me a les classes de Pepe el Brujo?

Les portaveus i cares visibles de l'associació són, per ordre de l'angúnia que em provoquen: Vanessa Romero, Dafne Fernández, María José Suárez, Elisabeth Reyes....i al capdavant, Bima Bosé! Per una banda tenim a la famosa tipus actriu que a treballat gràcies a poder ensenyar carn, per una altra, gentussa que tenia com a somni guanyar Miss Espanya i follar-se algun futbolista de tant en tant, i com a presidenta...Sí, la neboda més filladeputa i pudenta que us puguin tirar ala cara.

D'aquesta gent n'han sortit frases com "Si quieres ligar, te tienes que afeitar.No me llames pija, odio al hombre lija" o "No os engañéis, nos gustáis mucho más recién afeitaditos que con esa barba de tres días". Tres coses: de veritat pensen que la millor forma de perdre el temps és crear una fundació enlloc d'ocupar una cadira al Sálvame o acariciar-li el penis al Serigio Ramos? Han escollit com a líder a Bimba Bosé perquè la consideren la més inteligent i vàlida per representar totes les dones anti-barba? Si és així haurem de tornar a allò del sexe dèbil.

I per últim, està Bimba Bosé en una posició que li permeti exigir com han d'anar els homes? No s'ha plantejat que ella hauria de deixar d'aparentar ser un home bulímic? I ja per acabar, de veritat es pensen que tots aquells que duem barba de forma orgullosa ens plantejarem afeitar-nos-la només perquè un grup de marranes semisubnormals hagin tingut aquesta divertidíssima idea durant una nit de cocaïna i esmegma?

Avanço que la resposta és NO, i tot aquell que havent llegit la notícia s'afeiti, és un monyes al més pur estil Jaime Cantizano.

P.D. Busco persones per crear l'organització en favor de Bimba Bosé amb una bossa del Carefour al cap ben lligada al coll perquè "a los hombres nos gusta más de esta forma"

9 comentarios:

  1. "Bimba, estrella, ponte dos mamellas"

    Seria un bon lema per manifestar-se. I tot plegat, quanta gent (subnormals no diagnòsticades) van anar-hi?

    ResponderEliminar
  2. Però això no és un viral de gillette o una caca per l'estil? entenc que ho puguin fer a canvi de pasta. hi ha gent que a canvi de pasta ven assegurances. però si ho han fet de manera altruïsta mereixen ser combustible pel foc etern.

    ResponderEliminar
  3. Mmm.... crec que vostè hauria d'enllaçar això amb el blog de la Gemma Lienas:
    http://gemmalienas.blogspot.com/

    ResponderEliminar
  4. Déu meu, però quanta tonteria!

    M'hauria agradat que s'haguessin contramanifestat els Bears/Ossos. I hagués acabat tots esbatussant-se. I ja sabem qui hauria guanyat.

    ResponderEliminar
  5. Sr Anthony, vaig passar-me la nit buscant un lema, Bimba o Bosé tenen poques rimes al meu abast.

    Sr Modgi, espero que no es tracti d'un viral, seria una gran decepció que tot l'odi retrobat hagi etat per res.

    Sr Josep, he estat 5 minuts per llegir-me el totxo que ha linkat. Em volia fer notar que de dones imbècils i pretensioses en trobem a tot arreu? o que Bimba Bosé es puta? Esperaré el segon post d'aquesta senyoreta amb delit.

    Pare, tingui en compte que per una dona no hi ha normes en una baralla. Jo mai m'hi posaria.

    ResponderEliminar
  6. Home, avanço que no em queda dignitat ni honor a aquestes alçades, però, un afaitat per un polvo no em sembla tan malament.

    tot i que només per la perspectiva terrorífica d'haver de conversar breument amb aquestes amebes ja em sembla suficient motiu per donar suport a la seva proposta.

    Una salutació.

    ResponderEliminar
  7. "No s'ha plantejat que ella hauria de deixar d'aparentar ser un home bulímic?"


    es deu pensar que és una Top model ,no?

    ResponderEliminar
  8. per cert, comprobat. És la nova campanya de Gillette

    ResponderEliminar
  9. Gràcies Sr Anthony, m'acaba de desmontar el post. Això no quedarà així.

    ResponderEliminar