lunes, 31 de agosto de 2009

Torna el futbol de veritat, no per tots.




Estada a Londres, Gira per la costa oest dels USA, Trofeu de broma contra els suplents de l'Athletic i Trofeu de broma (II) contra un equip amb un jugador que va amb nosaltres.
Fa un més que sento anuncis de l'estil "todo el futbol en tu casa", "si eres amante del futbol éste es tu canal", "abónate y te enseñaremos el bukkakke a Guti", etc. O sigui, durant els últims 30 dies m'han estat estimulant les gònades imaginant-me al sofà de casa els dimecres i diumenges veient com el Chygrynskiy sodomitza partit rere partit al Tamudo de torn. Però quan avui a les 22:00 posi Gol TV, com a molt només veuré a Jaume Roures robant el "cintrón" als iaios del poble i revenent-los als drogates que s'han quedat sense quetamina.
Jo tenia les ganes, la voluntat i fins i tot els diners preparats pels de Mediapro, però aquesta gent ha cregut més oportú retransmetre'l en petit comité, segurament per aparentar que el futbol és quelcom selecte. Aquesta pot ser la forma d'acostar el futbol al públic moderno, snob i pseudo-homosexual, crearan locals al rabal amb partits de la lliga en V.O.S, faran comentaris com "els futbolistes són el nou referent de la societat després de la mort de warhol" o "Papá Topo hauria de fer una versió de l'himne del Barça".
En definitiva, Canal+ Liga no fa el partit, no em penso tragar l'estafa de les plataformes aquestes de les telefòniques i ni jo ni el del bar del poble hem estat un dels 5.000 afortunats a comprar una targeta de Gol TV,així que avui em veuré obligat a confiar amb els 3 megues de l'ADSL i que algún afganès o portorriqueny pengi els links a rojadirecta.

P.D. Un consell: si teniu a l'abast un pub anglès aneu-hi. Si tenen el compte corrent domiciliat a UK poden contractar el canl SKY, on fan el Barça.

jueves, 27 de agosto de 2009

aquest any potser no


Sento i llegeixo molta eufòria amb el grup del Barça a la Champions, que si disfrutarem amb la tornada d'Eto'o amb l'Inter, que ningú coneix als Russos, que els jugadors del Dinamo s'ho fan amb nens, etc.

I una merda! Mourinho entrarà al Camp Nou tal genet de l'Apocalipsi acompanyat pel mateix Llucifer africà, i ja veureu com en Samuel ens en fot un de penalti i li rebenta el genoll al Messi. A més ens les veurem amb el Rubin Kazan, coneixeu algú que hagi anat mai a Kazan, a la Rússia profunda? La resposta és no, ningú va a Kazan, i això és perquè no se'n pot treure res de bo d'anar a la zona més fosca d'un país malvat. El Barça anirà en ple novembre a casa d'aquesta gent, això vol dir temperatures sota zero, neu, pilota taronja, testicles encongits i gent com Keita o Toure col·lapsats davant el descobriment de temperatures mai experimentades. Per sort el dinamo de Kiev serà un bon rival per disputar la tercera plaça i anar a per la UEFA, ara coneguda com Europa League però segueix sent el mateix trunyo de competició.

En Guardiola s'ha de centrar en la lliga, i per Champions fer jugar a Gudjohnsen, Pinto, Henrique i si cal repesquem a Jordi Cruyff i Amunike. Per sort, si a nosaltres ens torna Eto'o per sodomitzar-nos, al Madrid el venen a veure Huntelaar i Morientes, així que també hauran de lluitar per la UEFA.

sábado, 22 de agosto de 2009

comença la purga




Aquest cap de setmana els nostres veïns musulmans, coneguts popularment com a "moros", han donat el tret de sortida al seu homenatge a l'anorèxia diürna.
S'ha de dir que qui es va inventar aquest ritual no va preveure que aquest període podria caure en l'epoca de l'any on el dia és més llarg, 15 hores sense menjar ni veure!

En principi, el ramadà era concebut com una proba on els més dèbils morien, demostrant l'evolució natural de la raça i quedant-se amb els més forts. Però avui en dia tots ens hem trobat amb algun morenet amagat al lavabo del bar menjant-se mig pollastre a l'ast, i és que com a tot arreu la raça està degenerant.

Dit això, recomano a tots aquells que disposin de temps lliure que aprofitin l'inici de la verema per anar al poble i seure's a mirar com aquests desganats fills d'Alà passen 8 hores sota el sol ajupits per 30 euros al dia. A més us podeu reunir un grup d'amics i apostar a quin serà el que es desmaiarà primer o qui serà el què anirà a amagar-se al lavabo del bar.

Una abraçada al poble musulmà. Millor tenir-los contents que mai se sap com es prenen les bromes.

martes, 18 de agosto de 2009

Muntanyistes




Qui juga amb foc es crema, de valents l'infern n'està ple, qui no vulgui pols que no vagi a l'era, qui alguna cosa vol alguna cosa li costa...

Aquests nois haurien de fer més cas a la sabiduria popular.

jueves, 6 de agosto de 2009

el nou simpàtic és el mono.




Com tot home a la recta final de l'adolescència, l'imminent arribada de les festes del poble em porta a l'error de pensar que seré capaç d'enredar a alguna joveneta aprofitant l'ambient festiu, la calor, l'alcohol (sobretot l'alcohol), etc.

L'experiència em diu que acabaré totes les nits sol i tancat al lavabo uns 3 minuts abans d'anar a dormir, però l'esperança m'empeny a seguir-ho intentant, el que significa passar una nit més de mossa en mossa buscant quina està prou receptiva o beguda per creure's que sóc bona persona i no li faré mal.
De fet, tot seria més fàcil si un cop m'hi acostés li preguntés si acceptaria baixar-se les calces per mi, i així m'estalviaria fingir que m'interessen les merdes que m'explica aparentant una falsa sensibilitat. Però les actuals convencions socials califiquen aquesta situació com a incorrecta, i per tant no recomanable.

Amb tota seguretat, el que em trobaré seran frases plenes de condescendència, i la més repetida serà alguna semblant a "que mono és aquest noi". Algunes ànimes innocents com la meva es poden prendre aquesta frase com un primer pas cap a l'obertura de les carns femenines, però res més lluny de la realitat. El llenguatge de les dones a evolucionat un cop més, els que abans érem els "simpàtics" ara sóm catalogats com a "monos". Però no us deixeu engatussar, quan ets mono tens les mateixes probabilitats de coit, amb dones d'un 7 com a mínim, que un simpàtic, és a dir, nul·les.

Això sí, sempre em quedarà el consol d'evitar el contagi de SIDA, sífilis, gonorrea o trobar-me d'aquí 9 mesos amb un màrrec amb un nas igual que el meu.


P.S. Tot aquell fill de puta que es passegi amb gorra pels concerts de la Festa Major del poble rebrà el cop d'un pal de billar al cap.