jueves, 4 de junio de 2009

el futur que ens espera




Aquests dos joves veïns del Born, descendents directes del mateix Jesucrist, han dit: " no somos delincuentes, sólo chicos de barrio."

Com podreu veure a la foto (segueixo parlant com si m'estés llegint molta gent, per si el dia de la meva mort aquest blog agafa fama) els nois es comporten com un fill de veï qualsevol, i NO pas com un xoriço.

Per evitar que en el futur algú pugui confondre nois de barri com aquests, estudiants de biotecnologia, amb petits latin kings en potència us donaré les claus per no equivocar-vos:

Situació 1: Grabació d'un reportatge a peu de carrer.
-Noi de barri: agafa el mòbil i truca a casa perquè posin la tele mentre ell saluda
-Latinito: et tira una pedra, i abans potser fa un calvo a càmera

Situació 2: Els fa falta un encenedor per fumar.
-Noi de barri: et demana foc educadament, però si et descuides no te'l torna
-Latinito: et demana foc, després et posa un machete al coll, també li feien falta diners

Situació 3: Al metro.
-Noi de barri: se sent música lleument. Són els auriculars que tiren a fondo alguna merda del Pitingo
-Latinito: se sent música. El molt fill de puta agafa el mòbil per escoltar regeton o encara pitjor, bachata.


Amb aquestes 3 lliçons n'hi hauria d'haver prou, però ALERTA!!! algú, segurament un fill de Satanàs enviat a la terra, ha decidit que els joves de les nostres viles es vesteixin i es comportin com un ciutadà del Bronx. Molt de compte, podrien estar a qualsevol lloc.

4 comentarios:

  1. Si hi ha alguna cosa pitjor que un latinito, és qui s'ha inventat això de "és un noi de barri", normalment pijipis multicultis que no tenen ni ideia del que és viure en un barri on hi predomina aquesta espècie, i aplaudeixen que els hagin reconegut com a "associació cultural".

    ResponderEliminar
  2. pel que fa als latin kings com a associació cultural, proposo l'importació d'una altra associació cultural alemanya: neonazis de Dresden. Deixem als dos grups sueltos i que s'aniquilin els uns als altres

    ResponderEliminar
  3. A mi em va sorprendre que llencessin pedres. Tenien més aviat pinta de fumàr-se-les. Valoro la seva tasca social, Bule.

    ResponderEliminar
  4. Joc de paraules horrible: "El Bornx"

    ResponderEliminar