miércoles, 29 de julio de 2009

les putes gorres


Porto uns mesos veient un grapat de pijos, quillos i adictes al gimnàs deixant-se veure en llocs públics amb tot tipus de gorres sense cap mena de vergonya.

Fins ara havia reprimit la meva ira de forma responsable, però el meu actual malestar físic i el principi d'un refredat ple de mocs m'ha fet lligar caps i explotar.
Per començar, només hi ha 3 raons vàlides perquè una persona es posi gorra*:

1.- Té previst exposar-se al sol durant un període llarg de temps, fet pel qual ens serà d'ajuda aquest dispositiu cranial amb visera.

2.- Calvície.

3.- Ser tenista.

Un cop aclarades les excepcions, què passa amb tota aquesta gent que es passeja amb gorra per bars, discoteques, pabellons, prustíbuls i ajuntaments? què potser ens hem tornat gent de raça negreta nascuts a Harlem?
La resposta és NO, només sou uns cutres i uns guarros. I aquí comença el problema real.

És gravíssim que en aquestes èpoques on no es baixa dels 35 graus, aquesta gent s'atreveixi diàriament a crear una mena de gelatina feta de gomina, suor i estupidesa ben escalfada i recluida sota la gorra. I tots sabem que poden aprofitar la mateixa gomina i gorra durant els dies que faci falta. Aquesta gentussa s'està convertint en autèntics camps de cultiu d'epidèmies. Que no us enganyi el govern, la grip no ve ni dels porcs ni dels mexicans. Tot es culpa d'aquests pobres d'esperit i la seva merda de gorres.

Així que si aquests dies comenceu a trobar-vos malament o us moriu, recordeu-vos del desgraciat de la gorra del dissabte passat, dels latinitos de la plaça o de l'Steven Spielberg.

Només com a reflexió final, si Hitler visqués a dia d'avui, enlloc de llibres es posava a cremar gorres.


*en cap dels casos es permet portar-la del revés, de costat i baix cap concepte mal calada.

3 comentarios:

  1. Ja que parla de gent subnormal i gorres tot barrejat aquí té el meu heroi:

    http://failblog.org/2009/07/24/hat-fail/

    ResponderEliminar
  2. moltes gràcies sr Albert. L'estupidesa humana no té límit.

    ResponderEliminar
  3. Pues (sí, he escrit pues, soc Mallorquí, i en que no ho fós escric com em dona la gana, de la mateixa manera que em poso un gorra si em dona la real gana). A mi m'agrada dur gorres, de forma normal, de costat, a l'inrevés, o cap avall si em pega dur-la així. Em fa gràcia la gent com vosaltres que es dedica a despotricar contra tot i contra tots tan sols pel fet de no portar un llibre de Quim Monzó sota el braç.

    Senyors, us recordo que hi ha vida més enllà de Catalunya, y que millions de persones porten una "puta gorra" cada día. M'agradaria saber que pensau sobre la gent que es passeja amb una barretina sobre el cap ;)

    ResponderEliminar