jueves, 27 de agosto de 2009

aquest any potser no


Sento i llegeixo molta eufòria amb el grup del Barça a la Champions, que si disfrutarem amb la tornada d'Eto'o amb l'Inter, que ningú coneix als Russos, que els jugadors del Dinamo s'ho fan amb nens, etc.

I una merda! Mourinho entrarà al Camp Nou tal genet de l'Apocalipsi acompanyat pel mateix Llucifer africà, i ja veureu com en Samuel ens en fot un de penalti i li rebenta el genoll al Messi. A més ens les veurem amb el Rubin Kazan, coneixeu algú que hagi anat mai a Kazan, a la Rússia profunda? La resposta és no, ningú va a Kazan, i això és perquè no se'n pot treure res de bo d'anar a la zona més fosca d'un país malvat. El Barça anirà en ple novembre a casa d'aquesta gent, això vol dir temperatures sota zero, neu, pilota taronja, testicles encongits i gent com Keita o Toure col·lapsats davant el descobriment de temperatures mai experimentades. Per sort el dinamo de Kiev serà un bon rival per disputar la tercera plaça i anar a per la UEFA, ara coneguda com Europa League però segueix sent el mateix trunyo de competició.

En Guardiola s'ha de centrar en la lliga, i per Champions fer jugar a Gudjohnsen, Pinto, Henrique i si cal repesquem a Jordi Cruyff i Amunike. Per sort, si a nosaltres ens torna Eto'o per sodomitzar-nos, al Madrid el venen a veure Huntelaar i Morientes, així que també hauran de lluitar per la UEFA.

2 comentarios:

  1. Jo pateixo també pel touré i en keita, potser tornen en el mateix estat que l'anyorat "negre de banyoles".

    ResponderEliminar
  2. En efecte (hivernacle). Aquesta 'shent' són tàrtars, senyors. Descendents de mongols [Mode gai activat]helloooo? Genghis Khaaaan? [Mode gai: off]. I una minoria ètnica que ha resistit durant segles les pallisses dels xinakas sense demanar ajuda a ningú, no com els marietes dels budistes. Pitjor que en Walt Disney, ja veureu.

    ResponderEliminar