sábado, 22 de agosto de 2009

comença la purga




Aquest cap de setmana els nostres veïns musulmans, coneguts popularment com a "moros", han donat el tret de sortida al seu homenatge a l'anorèxia diürna.
S'ha de dir que qui es va inventar aquest ritual no va preveure que aquest període podria caure en l'epoca de l'any on el dia és més llarg, 15 hores sense menjar ni veure!

En principi, el ramadà era concebut com una proba on els més dèbils morien, demostrant l'evolució natural de la raça i quedant-se amb els més forts. Però avui en dia tots ens hem trobat amb algun morenet amagat al lavabo del bar menjant-se mig pollastre a l'ast, i és que com a tot arreu la raça està degenerant.

Dit això, recomano a tots aquells que disposin de temps lliure que aprofitin l'inici de la verema per anar al poble i seure's a mirar com aquests desganats fills d'Alà passen 8 hores sota el sol ajupits per 30 euros al dia. A més us podeu reunir un grup d'amics i apostar a quin serà el que es desmaiarà primer o qui serà el què anirà a amagar-se al lavabo del bar.

Una abraçada al poble musulmà. Millor tenir-los contents que mai se sap com es prenen les bromes.

3 comentarios:

  1. Això del Ramadà* és del més estúpid que he escoltat en una religió des d'aquella que et fan menjar una galeteta, i si tens sort la pots sucar en vi. Sucar una galeta en vi?... Oh, wait!


    * Perquè en la religió catòlica hi ha una cançó nadalenca dedicada al Ramadà?

    ResponderEliminar
  2. Perdó Pare, veig que amb el tema musulmà se li toca la moral. Prometo dedicar un post durant la quaresma al fet de no menjar carn els divendres. La veritat és que comparat amb els moros, les tradicions catòliques són bastant monyes

    ResponderEliminar
  3. No digui això, bule, que durant certa època els catòlics degollaven xais i escampaven la seva sang al voltant del marc de la porta. El que passa és que s'han amariconat. Si no pregunti-ho als escolanets.

    ResponderEliminar