domingo, 21 de febrero de 2010

rentrée!!




Han passat gairebé dos mesos. En aquest temps han estat moltes les ocasions en que he intentat tornar a escriure alguna cosa mitjanament interessant, però sempre acabava deixant-ho per una millor ocasió i tornava al poker on-line. De fet, m'he comportat com moltes de les dones a les que he acabat odiant: anar de mica en mica perdent-hi interés, cada dia dedicar-li menys atenció, i així, com qui no vol la cosa, deixar el blog a l'últim lloc de la llista de favoritos. Però al contrari d'elles, torno a agafar-m'ho amb ganes...a no ser que al tercer post no hi trobi comentaris ni que cap conegut em digui com n'és de merdosa la meva forma d'escriure.

De fet, no tinc cap tema per avui, havia pensat en explicar com seria aquesta nova tempordada: novetats, canvis, intencions, etc. Però això ni m'ho he plantejat, seguiré amb la misèria personal, potser amb més quota de misèria pròpia però sense oblidar els estimats quillos, socialistes, espanyols i Llucia Ramis, aquesta última entrant amb força al meu món interior.

Per acabar una realitat observada aquests dies. Tant homes com dones aprofiten el carnaval per vestir-se com a guarres. Ep, hi ho disfruten per igual. Fora les màscares.

3 comentarios:

  1. Doncs au! Bentornat!
    I tregui la paraula de comprovació, o comentarà sa mare...

    ResponderEliminar
  2. Jo també vaig rependre feines abandonades. Vaig durar 4 dies

    ResponderEliminar
  3. +1 al que diu Dr. Muerte. Ben retrobat o re-turbat.

    ResponderEliminar