martes, 30 de marzo de 2010

Aquesta vegada sí.



Jo ho intuïa, ma mare ho sospitava, la veïna de sota ja ho havia escrit unes 14 vegades al diari del poble...però ell encara no ho tenia assumit. Però no el culpo, Ricky Martin porta uns 13 anys, més o menys, amagat dins l'armari. De fet, no n'ha sortit des de que sap a que a fora l'esperava una porca de 13 anys jugant amb el seu gosset i un pot de mermelada, ignorant que seria carn de llegendes urbanes els següents 10 anys.
Però alerta, als 5 minuts el bo d'en Ricky ja tenia el twitter ple de merdes de missatges de suport, cada cual més monyes. Què potser està malalt? Es morirà? Podria ser, però no com a conseqüència de convertir-se en un obsés de la higiene anal. Ja n'hi ha prou d'admirar als que anuncien la seva homosexualitat (encara que en alguns casos els mateixos afectats són els últims en adonar-se'n), si ho són que ho siguin, però fins aquí, o al final haurem d'adorar a qui faci públic que es mengi les burilles.

3 comentarios:

  1. està bé el post. M'acabo d'enterar de la noticia, i la veritat, m'ha sorprès. No seguia la seva carrera musical (per dir-ho d'alguna manera), i quan el veia era als seus videoclips, sempre envoltat d'unes dones de bandera... per tant, no havia arribat a aquesta conclusió. Si ens volia enganyar durant tot aquest temps és el seu problema, i en realitat, se me'n fot.

    ResponderEliminar