lunes, 21 de septiembre de 2009

fes-me un pla curt als ous, valent!



Comença el TN de TV3 i conecten urgentment amb Antoni Bassas a Washington. El motiu, han trobat a Michael Jackson comprant a un McDonalds. Us imagineu que el càmara enfoqui un gos pixant a una cantonada enlloc d'ensenyar-nos al negre?


Les 5 de la tarda, Belén Esteban inicia un meeting a Sálvame, de sobte, li puja la sucre, comencen les convulcions, espumeta per la boca, etc. Penseu que el càmara es fixaria amb el pentinat de la Carmele?

La resposta a les dues preguntes és NO, i ho sabem tots perquè una de les finalitats de la tele és ensenyar-nos allò més interessant que passa o ha passat. Llavors, per què les retransmissions esportives estan plagades de realitzadors fills de puta i mónguers? Qui ha decidit que a mig partit del Barça, amb la pilota en joc, el més interessant és veure el rostre neolític del Chigrynsky durant mig minut? Cal veure la repiticó d'un xut de merda mentre de fons sentim els crits d'un públic emocionat pel principi d'una jugada que no veurem?
Ja fa temps que dura la moda aquesta de la sobredosi de la repetició i la camara lenta, molt lenta. Va començar-ho Canal+, però ho feia amb la pilota fora o quan li partien la cama a Mauel Pablo. La Sexta ha estat qui ens ha acotat la sublimació del futbol en diferit. De fet encadenen repetició amb repetició, quan acaben amb la primera han de repetir la jugada que ens hem perdut i així successivament.

Només vull dir (demagogic mode ON) que no podem permetre que TV3 utilitzi els nostres diners per robar-nos minuts d'espectacle en benefici de l'ego del Santi Padró de torn utilitzant càmeres d'aquestes superlentes que costen el mateix que 10 sous de qualsevol parat de la nostra nació, Catalunya. (demagogic mode OFF)

P.D. A la següent jugada que em perdi em carrego a la Mari Pau.

4 comentarios:

  1. D'on treuen els periodistes esportius?

    ResponderEliminar
  2. Això és perquè no són periodistes esportius. Són criats d'aquest enviat de Llucifer a la terra anomenat jaume roures.

    ResponderEliminar
  3. Reitero, mentre ahir veiem la onzena repetició del primer gol del Barça, vam trobar-nos amb Ibrahimovic un altre cop davant el porter. Va anar just.

    ResponderEliminar
  4. El terme periodista esportiu és una contradicció, doncs els que es dediquen als esports són normalment la merda que ningú vol (veure només a tall d'exemple els "experts" de formula 1 de tv3). Per què no foten simplement una càmera que segueixi la pilota a mitja distància per veure l'entorn també i prou? La resta sobra!

    ResponderEliminar